Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Keuze van teambuilding of thema

Keuze van teambuilding of thema


Niet iedereen vindt leuk wat jij leuk vindt. Pas er dus voor op een teambuilding activiteit te kiezen waar jij je te pletter amuseert, terwijl je collega’s doodgeërgerd de activiteit ondergaan.

Kies ook telkens een nieuwe activiteit voor uw teambuilding. Je wilt natuurlijk opmerkingen als : “Oh nee, opnieuw een namiddag …” vermijden.

Op TeambuildingGuide.be kan u originele teambuilding activiteiten vinden in verschillende genres (creatief, culinair, citygame, adventure & outdoor, workshops, team learningthemafeest).

Hou rekening met de samenstelling van uw team. “Zweten” op een mountainbike is misschien spannend voor de meeste mannen, het is waarschijnlijk niet het geval voor de meerderheid van de vrouwen. Hou ook rekening met de leeftijd van de deelnemers. Al heb je natuurlijk ook “oude” twintigers en super dynamische zestigers… Vergeet niet om te vragen of er oplossingen zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Kortom, een teambuilding activiteit die niet past bij uw doelstellingen, context en deelnemers zal slechts lauw onthaald worden en zal zich misschien vertalen in een lage opkomst.

En wat denkt u hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *