Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Adverteren op TeambuildingGuide

Adverteren op TeambuildingGuide

TeambuildingGuide.be is de slimme plaats om uw teambuildingconcepten of uw bedrijf in de kijker te zetten!

TeambuildingGuide.be is een nationaal platform – een dankbaar houvast voor zowel evenementenagentschappen als bedrijven op zoek naar een toffe teambuilding voor hun personeel. TeambuildingGuide.be is het forum waar beide doelgroepen elkaar snel, makkelijk maar bovenal professioneel weten te vinden.

Bovendien geeft TeambuildingGuide.be evenementenagentschappen een extra duwtje in de rug. De advertentiemogelijkheden op onze site zijn prijsbewust en eenvoudig gehouden. We hanteren vlijmscherpe tarieven en u communiceert doeltreffend zonder weg te zinken in een schreeuwerig landschap van banners.

 

Vermelding Teambuildingconcept

 

De basis van een geslaagde campagne: zorg dat je gevonden wordt! Uw teambuildingconcept mag niet ontbreken in de meest geraadpleegde database met bedrijfsuitjes.

 

Aanmelden!

 

Uw teambuildings in de spotlight

 

U bent op zoek naar extra visibiliteit? U wilt aan de bekendheid van uw teambuildingconcepten sleutelen? Een nieuwe teambuilding lanceren? Een actie in de verf zetten? Plaats dan uw teambuildingconcepten in de spotlight!

 

Aanmelden!

 

 

Hulp nodig? Contacteer ons!

contact@teambuildingguide.be

 

Wat onze klanten zeggen…

 

Ik vind jullie site en aanpak leuk vooral omdat je je kan concentreren op je producten en niet moet beschrijven hoe fantastisch je wel niet bent als eventburo. Meer nog, TeambuildingGuide is zelfs de enige site waarop ik mijn concepten wil plaatsen! Jullie werkwijze past perfect in de manier waarop wij graag communiceren!

Veerle Vanhaecke – Urban Event Lab