Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Offerte teambuilding aanvragen

Offerte teambuilding aanvragen


Graag een offerte voor een dag met ontbijt, vergadering en technische ondersteuning (geluid en projectie), lunch, gemotoriseerde activiteit, aperitief champagne en diner voor… 35 euro per persoon.”

Evenementenagentschappen krijgen soms dergelijke “offerteaanvragen” binnen – en spenderen er vaak geen energie aan.

Maak een realistische budgetinschatting

Zorg ervoor dat u als aanvrager niet de stempel “amateur” krijgt opgeplakt en maak een realistische budgetinschatting van wat nodig / nuttig / optioneel is voor het welslagen van uw teamevent.

Het is noodzakelijk om een budgetindicatie te hebben vooraleer u offertes aanvraagt. Dit kan een totaalbudget zijn of een prijs per persoon. Enkel met een realistische budgetindicatie kan het evenementenagentschap u een voorstel maken dat aan uw verwachtingen voldoet. U kan zich baseren op het evenementenbudget van vorig jaar (en voeg er 10% aan toe).

Vergewis u ervan dat u of uw manager het budget daadwerkelijk ter beschikking heeft. Niets zo vervelend om, nadat je alle voorbereidingen hebt getroffen, te moeten vaststellen dat er dit jaar toch geen budget beschikbaar is wegens…

 

Lees ook deze informatie voor het organiseren van een teambuilding voor een kleine groep of als u beschikt over een beperkt teambuildingbudget.

En wat denkt u hierover?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *