Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

De schat van Colon


  • Duurtijd: van 2,5 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Limburg, Waals Brabant
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

De struikrover Pierre Colon, bijgenaamd de “Pigeon”, dook onder in deze grot in de achttiende eeuw. Colon kon zo aan de klauwen van de politie ontsnappen. De meest kostbare elementen van zijn gestolen waar bewaarde Colon hier. Enkel een waardevolle diamant werd nooit teruggevonden. Colon liet in zijn testament na waar hij deze waardevolle schat verborgen hield. Maar het testament werd nooit vrijgegeven. De notaris Jean Charlot Delfosse besluit, het testament nu toch voor te lezen wegens toenemend instortingsgevaar van de grotten. Het was immers Colons wens dat zijn “levenswerk” niet verloren zou gaan. De deelnemers, allemaal achterkleinkinderen van Colon, worden uitgenodigd op de testamentlezing die in de grotten zelf zal gehouden worden door notaris Delfosse.

De zoektocht naar de diamant kan nu beginnen. Maar wie van de achterkleinkinderen trotseert dit oord van duisternis, heksen en tovenaars. Diverse proeven zoals het manipuleren van een laserstraal via spiegels, het zoeken met nachtkijker en metaaldetector, het ontcijferen van een geheimschrift, de proef met de galg en de handboeien brengen u dichter bij de schat.

Bij dit evenement is het weer altijd van de partij. In de grotten is het immers gans het jaar 13 graden. De gangen zijn breed zodat u er gemakkelijk kan rondlopen.

Wij kunnen dit evenement organiseren in de grotten van Folx-les-Caves te Waals Brabant, maar tevens in de grotten van Kanne (Riemst) in de provincie Limburg.


Vraag nu meer info aan over

De schat van Colon
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.