Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Mission Impossible


  • Duurtijd: van 2 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Mission Impossible…

Slaagt jouw bedrijf er in om ons te verslaan ? Tot op heden kon slechts één bedrijf of organisatie de code kraken. Want dat is Mission Impossible. Een teamevent “één tegen allen” waarbij jullie groep exact 2 uur de tijd krijgt om de code te ontcijferen.

Het teambuildingspel kan in gelijk welke stad in Vlaanderen (dus ook Brussel) gespeeld worden. Deze teambuilding vereist strategische beslissingen, creatieve invullingen (teams moeten originele stadsgebonden foto’s trekken), slimme overwegingen, contact met de lokale bevolking (taalgebruik, culinaire gewoonten, oude stadsbeelden) en vooral doelgericht werken in functie van de tijdsdruk. Meteen leren de deelnemers een stad én zijn inwoners op een andere manier ontdekken.

Ga deze uitdaging aan (zoals nu reeds meer dan 200 bedrijven, organisaties, scholen) en probeer ons te verslaan. Het lukt, maar je moet een goed team zijn of worden.

“Eerst en vooral hartelijk dank voor de prachtige voormiddag! Ik heb ontzettend veel positieve reacties gehoord. Ik vond het voor mezelf ook heel interessant om de mensen bezig te zien. De manier van aanpak, geweldig om te zien. Uiteraard zijn de leiders hier, ook wel wat de leiders in een schoolteam, maar iedereen heeft uiteindelijk wel zijn inbreng gehad. Hartelijk dank daarvoor”

(Nancy Vandenwijngaert, stedelijk onderwijs Antwerpen)


Vraag nu meer info aan over

Mission Impossible
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.