Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Dé CityGame


  • Duurtijd: van 2,5 tot 5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 300 personen
  • Waar: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

De CityGame is een interactieve competitie door een stad. Teams worden uitgerust met een Samsung Tablet voorzien van mobiel internet en een GPS-toestel. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen.

Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, deze teambuilding heeft alles! De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Ook ideaal als incentive of pure fun voor elk publiek.

Het gehele team event lang wordt je op een technologische manier ‘gestuurd’ langs het leukste van de stad. Dè unieke manier om een bedrijfsgepersonaliseerde game te beleven met o.m. fotoshoots direct op een eigen webpagina en een scoreverloop in real time.

Exclusief in Brugge, Ieper, Brussel, Gent, Antwerpen, Oostende, Leuven, Mechelen, Lille en Parijs. Er bestaat ook een versie per fiets: de BikeGame, in Brugge, Knokke, Gent en Leuven. Alles mogelijk in 3 talen.

Belangrijk: deze unieke interactieve belevenis kan ontwikkeld worden in een bepaald thema of op de locatie / area / regio van uw keuze met elementen en ideeën geïntegreerd.


Vraag nu meer info aan over

Dé CityGame
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.