Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Lipdub – maak uw eigen muziekclip


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 300 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Jullie maken samen met heel het bedrijf een lipdub. Nadat jullie zelf een nummer hebben gekozen dat het beste bij jullie team of bedrijf past, gaan we aan de slag.

Jullie worden bijgestaan door professionele cameramensen en regisseurs. Maar het uitwerken van de song, het zoeken naar de juiste props en accessoires en het uitwerken van de choreografie en de juiste bewegingen gaan de teams zelf uitvoeren. Alleen het filmen zelf wordt door een professionele cameraman uitgevoerd want… de hele song wordt in één lange shot opgenomen waarin de camera reist door alle kamers en (verborgen) plekjes van het gebouw.

Iedereen krijgt zijn plek in deze videoclip. Meer nog, een lipdub maken vergt communicatie, creativiteit en een goede portie teamspirit. De ideale mix voor een geslaagde teambuilding.

Op het einde van de dag gaan de monteurs aan de slag en na het diner presenteren we je eigen Lip Dub op het (grote) scherm !


Vraag nu meer info aan over

Lipdub - maak uw eigen muziekclip
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.