Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Spy Game


  • Duurtijd: van 2,5 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Ieder team krijgt enkele handheld gps toestellen en een nood gsm waarmee jullie in verbinding staan met het “operation center”. Dan krijgt ieder team zijn briefing… Door verborgen cijfers te zoeken, codes te kraken, safehouse te ontdekken, verborgen boodschappen te vinden, locaties te markeren en andere spannende opdrachten vergaren jullie alle nodige info en vinden jullie de terrorist met de bom! Maar opgelet, de stad is een doolhof geworden…… een Russische spion die tips heeft moet je lokaliseren en van hem een omslag proberen te bemachtigen! Ieder team krijgt 2 handheld gps toestellen… één om te navigeren; het andere toestel dient om de “dangerpoints” te spotten. Je overlegt met je team wie de “navigator” is, en wie de “spotter”…

De “dangerpoints” moet je proberen te ontwijken, daar schuilt het gevaar ontmaskerd te worden. Je ziet op je gps toestellen “doodshoofden” staan waar je niet mag komen.

Jullie krijgen ook een nood gsm waarmee je in verbinding staat met het “operation center”. In geval van nood kan je hun contacteren om weer op het goede spoor te komen…

Het team dat als eerste de locatie van de bom ontdekt wacht nog een spannende opdracht… de bom zo snel mogelijk proberen te ontmantelen!

Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze game. Deze formule speelt vooral in op het groepsgevoel en is daarom zeer geschikt als teambuilding.

Onze vast steden zijn Antwerpen / Gent / Leuven / Oostende / Diest / Hasselt / Tongeren / Luik.


Vraag nu meer info aan over

Spy Game
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.