Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

CliniX


  • Duurtijd: van 2,5 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 120 personen
  • Waar: Vlaams Brabant, Waals Brabant
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

De deelnemers worden ontvangen op een vreemde plek, het uiterst geheime laboratorium van de beroemde professor Van Teamendorf in de geheimzinnige kelders van Tour&Taxis …

Tijdens de briefing deelt de Professor aan de deelnemers mee dat er een medische ontdekking (waarvan hij de auteur is) op til is, die een revolutie zal ontketenen in het derde millennium. Deze Gekke Geleerde richt zich tot de vergadering in een staat van opwinding die dicht aanleunt bij Gekte! Tot slot deelt hij de gasten mee dat zij net een “testdrankje” hebben genuttigd, zodat hij enkele neveneffecten van het fameuze elixir kan onderzoeken! Het brouwsel zal over 150 minuten een onomkeerbaar effect hebben!!!

De deelnemers, ingedeeld in teams van 8 tot 10 personen, hebben dus 150 minuten de tijd om op zoek te gaan naar het tegengif. Dit tegengif moet in groep worden gevonden aan de hand van een reeks heel interactieve en verrassende “medische” uitdagingen: een ideale mix van fysieke, intellectuele, magische en diabolische proeven!


Vraag nu meer info aan over

CliniX
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.