Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Scene 1… Action


  • Duurtijd: van 2 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 300 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Pitch: een Britse cameraploeg staat op het punt om de nieuwe reclamespot van jullie bedrijf te filmen. Maar… Julia Roberts en George Clooney, hoofdrolspelers van deze spot, zitten vast op de luchthaven van Ziepelsein gedurende minstens 24 uur! En de reclamespot moet klaar zijn voor morgen 22u!

Hoe gaat het verder?

Na een kleine introductie gepresenteerd door professionele acteurs word de groep in verschillende teams gesplitst. Ieder team zal zijn eigen reclamespot (2 à 4 minuten) moeten realiseren volgens 2 fasen:

Lay-Out: De acteurs zullen elk team een doos geven met enkele accessoires die gebruikt moeten worden in de reclamespot. Elk team heeft daarna 60 minuten om deze te realiseren.

Shooting: Elk team moet zijn werk opnemen op een mini DV band. De beelden kunnen ofwel buiten ofwel binnen worden opgenomen (in functie van het weer). De acteurs zullen de teams hierbij coachen en eventueel helpen bij het schrijven van het scenario of bij het uitvoeren ervan.

De montage word gefinaliseerd door onze medewerkers en getoond tijdens het diner.


Vraag nu meer info aan over

Scene 1... Action