Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Dé BikeGame


  • Duurtijd: van 2,5 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 300 personen
  • Waar: Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Dé BikeGame is een interactieve en superleuke fietscompetitie onder collega’s langs prachtige omgevingen en met leuke en verrassende momenten. Een activiteit als ontspanning of als uitdagende teambuilding. Vol fun, interactief of met veel lekkers. Deze teamactiviteit bestaat in versies tussen Brugge en Damme, Antwerpen + Linkeroever, Gent en de Leiestreek, het Leuvense ommeland, de wijdse omgeving van Mechelen, het Ieperse platteland, Oostende, Knokke en zelfs Jodoigne/Geldenaken. Verder ontwikkelen we dit uniek format op eender welke plaats van jullie voorkeur.

De teams worden uitgerust met een Samsung Tablet voorzien van mobiel internet en GPS. De route is bij het vertrek nog onbekend en niemand heeft een idee wat ze op hun weg zullen aantreffen. Niet zomaar een GPS-spelletje dus, maar letterlijk interactief en dus … verrassend!

Na een gedegen uitleg van de apparatuur aan de teamcaptains en navigatoren wordt via de Tablet route-informatie gegeven, kunnen de case-vragen worden gelezen, antwoorden worden gegeven en is natuurlijk de actuele stand in de Game zichtbaar. De groepen moeten zich zo een weg banen door de prachtige steden en omgeving en bezoeken o.m. merkwaardige bezienswaardigheden. Hierdoor ontstaat beleving, spanning en de absolute wil om te winnen!

Daarnaast maken de teams met de Tablet foto’s die, samen met de eindstand, op een speciale internet-pagina worden gezet. De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Alleen logisch nadenken, samenwerking, inventiviteit en goede navigatie kan leiden tot de felbegeerde overwinning!

De BikeGame wordt ook volledig gepersonaliseerd. Zo kan uw logo op de Tablet staan, zelf opgestelde foto-opdrachten of een videoboodschap van de organisator of bedrijfsleider kan eraan toegevoegd worden.

De gehele Game lang word je op een fantastische technologische manier ‘gestuurd’. Of je uiteindelijk als winnaar uit de bus komt hangt af van je team. Bijkomen kan pas achteraf (bij een borrel?)… Deze teambuilding is haalbaar voor iedereen. Maximale spanning en fun verzekerd. Een ideaal groen bedrijfsuitje!

Belangrijk: deze unieke interactieve belevenis kan ontwikkeld worden in een bepaald thema of op de locatie/area/regio van uw keuze met elementen en ideeën geïntegreerd.


Vraag nu meer info aan over

Dé BikeGame