Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Expedition Robinson


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

“Expedition Robinson” is een teambuilding activiteit geïnspireerd op een beroemde reality show. De teams zullen bepaalde proeven (soft!) moeten afleggen om te ‘overleven’. Gedurende een paar uren zullen jullie in de huid van de overlevenden kruipen en een aantal overlevingstests uitvoeren (toegankelijk voor alle sport niveaus). Een buitengewone teambuilding activiteit die zowel fysieke als intellectuele tests verenigd. Geen alledaagse gebeurtenis !

Op het programma staan opdrachten zoals : ‘Warm Up’, ‘Mission Rescue’, ‘Veldloop Zonder Vergeving’, ‘De Obstakel Koers’, ‘De Pictogrammen’, ‘De Mijnengang’, en tot slot de gezamenlijke opdracht: ‘The Snake’. De deelnemers van iedere groep plaatsen zich achter elkaar en zullen allen geblinddoekt worden behalve één. Deze zal zijn groep moeten gidsen met een non verbale taal. De groep die de meeste voorwerpen in zijn groepskleur verzamelt, zal deze proef winnen.

De Bonus: “Estime en Teambuilding” Tijdens het tellen van de punten zullen de scheidsrechters aan elk team vragen om een bonus te geven aan één van de andere teams.

Ieder team zal op een fiere manier zijn fakkel dragen tot bij de Raad. Het team dat zijn fakkel brandend kan houden zal het overwinnende team zijn!


Vraag nu meer info aan over

Expedition Robinson
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.