Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Ecobuilding


  • Duurtijd: van 4 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 120 personen
  • Waar: West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Welkom in de wereld van teambuilding met een educatieve en ecologische boodschap.

Het eerste luik van dit dagprogramma omvat een bezoek aan het wetenschapspark en innovatiecentrum voor groene toptechnologie Greenbridge te Oostende. Daarbij ontdekt u welke verrassende toepassingen er vandaag of in de zeer nabije toekomst het dagelijks leven zullen bepalen bij u thuis of op het bedrijf en meten alvast even naar uw kennis over groene energie.

Na een gezonde lunch met lokale visproducten is het tijd voor onvervalste actie: de nieuwste generatie zuinige offshore RIB boten brengen u in een mum van tijd naar één van de grootste ecologische werven ter wereld: de aanbouw van de windmolenparken op de Thornton- en Blighbank voor onze kust.

Veilig en wel terug aan land kan u dan zelf testen wat de voordelen zijn van elektrische-, hybride-, waterstof- en aardgaswagens. Zowel techneuten als echte leken op dit vlak vinden in deze tocht door de vlakke polders hun gading. Deze formule valt ook vlot te combineren met een seminarie, incentive of productlancering aan zee.

O ja, dit evenement wordt ook volledig CO neutraal gehouden: uw (groene) transfer van en naar de kust wordt in een fonds gestort voor de aanplanting van nieuwe bossen.


Vraag nu meer info aan over

Ecobuilding
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.