Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Schilderen Als Teambuilding


  • Duurtijd: van 1 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 120 personen
  • Waar: Antwerpen, Limburg, Luik, Vlaams Brabant
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Bij ons kan je terecht voor een professionele teambuilding schilderen. We zetten kwaliteit en uniek zijn voorop. Samen met het bedrijf gaan we op zoek naar een origineel en op maat gemaakt project om de werknemers te laten ervaren.

Aan de slag gaan met verf en penselen is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Het is een gemakkelijke manier waar geen enkele voorkennis voor nodig is en die iedereen wel aanspreekt.

Vertrekkend vanuit een slogan, een logo of de waarden van het bedrijf, een kleurenpalet dat jullie aanspreekt of inspiratie die in groep tevoorschijn komt, begeleiden we jullie om een prachtig groepswerk te maken. In team bezig zijn is een hele uitdaging en een ideale manier om elkaar beter te leren kennen, zeker als de creatieve geest wordt geprikkeld.

Indien u een voorkeur heeft om te werken in 3D, dan kan dit ook. In groep kan er een beeld worden gemaakt in papier-maché, u kan kiezen voor assemblage of zelfdrogende klei. Wilt u graag uw schilderij verfraaid zien met reliëf dan kan dat ook. Neem contact met ons op, wij werken een persoonlijk project voor u uit!

Wij zijn reeds ingeschakeld geweest bij goede referenties: Kind en Gezin, de Post, S.P.E. Luminus, Bosh, Janssens Pharmaceutica, Belfius, De Voorzorg enz. konden rekenen op onze creativiteit.


Vraag nu meer info aan over

Schilderen Als Teambuilding
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.