Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Interactief professioneel beeldbellen


  • Duurtijd: van 1 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Van voorbereiding tot nazorg. Deze workshop start met de nodige voorbereiding. Al voor de workshop betrekken we deelnemers via een test over het professioneel beeldbellen. We bekijken ook tijdens de sessie wat er l belangrijk is bij het beeldbellen in een professionele context? Denk hierbij zowel aan het technisch aspect als aan de administratie zoals bijvoorbeeld een agenda opstellen/het doel bepalen van de meeting.

“Er is geen tweede kans voor een eerste professionele indruk”. De eerste indruk , wat is daar nu van aan en waarom is dat zo belangrijk. Via de non-verbale communicatie en de voorbereiding werken we aan een professionele en krachtige eerste indruk. De deelnemers leren niet alleen elkaars lichaamstaal lezen, maar ook de lichaamstaal die ze zelf uitstralen. Lichaamstaal in een fysieke vergadering is ook anders dan op een beeldscherm. De focus ligt bij beeldbellen voornamelijk op je gezicht, je schouders en minder op je handen of je onderlichaam. Je zal leren hoe je positieve lichaamstaal uitzendt vanuit je gezicht, schouders en houding.

Je zal ook leren hoe je interactie en betrokken creëert in een online meeting. Dit is een groot struikelblok voor veel bedrijven. Aan de hand van oefeningen en tips zullen je deelnemers meer betrokken zijn in een vergadering. Tijdens deze workshop gaan theorie, interactie en praktijkgerichte oefeningen hand in hand. Professioneel Online Beeldbellen hoeft niet saai te zijn.

Extra pdf met 10 interactieve ice-breakers die connectie en betrokkenheid verhogen.

Voordelen voor de teamwerking:

  • Door te werken aan interactie en betrokkenheid te vergroten tijdens de meetings zal het natuurlijker aanvoelen en zal de motivatie om deel te nemen vergroten.
  • Dankzij positieve lichaamstaal zal je ook de non-verbale sfeer van de online meeting positief beïnvloeden
  • De teamleden zullen meer vertrouwen uitstralen en aandachtiger met lichaamstaal bezig zijn.

Vraag nu meer info aan over

Interactief professioneel beeldbellen