Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Christmas Quiz


  • Duurtijd: van 1,15 tot 2 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

De eindejaarsperiode komt stilletjes aan dichterbij. Kom daarom nog eens gezellig online samen met de collega’s alvorens het kerstverlof in te zetten!

In onze interactieve kerstquiz is het de bedoeling om zo efficiënt mogelijk samen te werken in team. Gedurende de drie trivia-rondes worden er uiteenlopende vragen gesteld over het thema kerstmis. Wie heeft er het meeste kennis over onder andere kerstfilms, kerstliedjes en de kerstman? Daarnaast zijn er ook nog bonusrondes waarin jullie worden uitgedaagd met enkele leuke en gekke foto- en video-opdrachten. Zet alvast die kerstmuts op en haal die kerstman-baard boven!

Wij bieden ook als extra optie de mogelijkheid aan om een warme kerstboodschap te integreren of om een tof eindejaarscadeau te voorzien voor de werknemers.

Kruip gezellig bij het haardvuur met een warme choco of glühwein in de hand en ga de strijd aan om zoveel mogelijk punten te verdienen!

P.S. Kans op bonuspunten voor de mooiste versierde kerstboom op de achtergrond! 😉


Vraag nu meer info aan over

Christmas Quiz