Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

W.I.S.E. agents onthullen Project Pegasus


  • Duurtijd: van 2 tot 2,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Een undercover missie van Secret Agent Spike in het hightech onderzoekslab Spider Technologies werd abrupt onderbroken: alle contact is verloren. Bovendien zijn drie wetenschappers die meewerkten aan een nieuw vaccin gestorven. Heeft het virus hen per ongeluk te pakken gekregen of is er meer aan de hand en stond Agent Spike op het punt de waarheid te onthullen?

Als lid van W.I.S.E. (World Intelligence Secret Elite) wordt jullie team er op uitgestuurd om te achterhalen wat er gebeurd is en het geheime rapport dat Agent Spike als laatste doorstuurde, te kraken en vrij te geven.

Je onderzoekt camerabeelden, plannen, documenten en duikt ook in een unieke 3D-simulatie van het laboratorium op zoek naar aanwijzingen en oplossingen. Je kan je onderzoekdaden onder je teamleden verdelen om het mysterie sneller op te lossen dan de andere teams.

Dit online escape teamspel speel je per team van 3 à 6 personen, ieder vanop zijn eigen locatie. Dat kan vanop kantoor, teleworking plek of thuis zijn. Via een video conferencing applicatie van je eigen keuze zoals Zoom, Skype, Teams, WhatsApp… sta je met elkaar in verbinding en overleg je je aanpak terwijl je op je eigen computer het spel speelt.

Het spel zet sterk in op samenwerken, zelfs al is het deze keer remote!


Vraag nu meer info aan over

W.I.S.E. agents onthullen Project Pegasus