Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Het Zwaard van Xivry


  • Duurtijd: van 3 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Vind eeuwig geluk voor uw bedrijf

In de kelders van Farnières is een tafel gevonden met een inscriptie die dateert uit de Middeleeuwen. In de tafel steekt een zwaard. Het team dat het zwaard eruit kan trekken, heeft volgens een oude legende “eeuwig geluk”. Maar eerst moet de inscriptie ontcijferd worden. Hiervoor moeten de teams een aantal proeven doorstaan.

Bij elke proef kan men een stukje van de code verdienen. De proeven vinden plaats in mysterieuze ruimtes : De folterzaal, zaal der duels, de sleutelkamer, de slotgracht, het Web. De proeven zijn gericht op onderzoek, communicatie, overleg.

De proeven:

  1. Folterzaal : Reuze bibberspiraal en doolhof (Het doolhof moet men met 6 personen bedienen met behulp van touwen)
  2. Sleutelkamer : De teams moeten 6 sleutels terugvinden binnen een bepaalde tijd. Deze sleutels zitten verborgen in kisten maar deze zijn op slot. Kunnen jullie de code kraken en de kisten openen?
  3. Het Web : Hier moeten de teams bepaalde zaken terugvinden in een web.
  4. De Slotgracht : De teams moeten een slotgracht oversteken. Niet met een brug, maar enkel met het materiaal dat ze ter beschikking krijgen. De teams moeten vervolgens een sleutel zien te bemachtigen om aan de wachter te overhandigen.
  5. Zaal der duels : De teams moeten een aantal duels spelen. (kleine fort Boyard spelen zoals o. a Awalée, de stokjes, de kaarten, …)

Vraag nu meer info aan over

Het Zwaard van Xivry
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.