Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Dropping


  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Oost-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

De groep wordt opgesplitst in subteams. Samen met de teamgenoten stap je in een bus en zodra die halt houdt op een onbekende bestemming, ben je op stafkaart en op elkaar aangewezen…

Elk team ontvangt een gepersonaliseerd roadbook, met een eigen apart traject. De andere teams blindelings volgen is dus geen goed idee. Binnen de opgegeven tijd moet je met het team verschillende bakens terugvinden, waar je de antwoorden op de vragen uit je roadbook kan vinden. En neen… je kan deze antwoorden niet googelen want ze zijn enkel ter plekke te vinden.

Als bijkomende opdracht dient je team onderweg bepaalde foto’s terug te vinden langs het parcours. Op de reservestafkaart kan je aanduiden waar de foto genomen is. De foto’s staan ad random in het roadbook vermeld. En er is een addertje onder het gras: een van de foto’s is namelijk niet op het parcours genomen en is dus een vreemde eend in de bijt…

Aandachtig rondkijken en taken verdelen zal absoluut noodzakelijk zijn! Bovendien mag je met je team gedurende de dropping ook een moordverhaal oplossen. Benieuwd of jullie de moordenaar kunnen ontmaskeren!

Hopelijk vinden jullie op tijd de eindbestemming zodat je de winnaarsceremonie kan mee maken ! Een ideale teamactiviteit die toegankelijk is voor iedereen en waarbij samenwerking en teamspirit letterlijk op de proef gesteld worden. De droppings kunnen zowel overdag als ’s avonds georganiseerd worden, en ook op verschillende locaties in België: Oudenaarde, Gent, Aalst, … of op aanvraag.


Vraag nu meer info aan over

Dropping
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.