Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Bolletra met streekproeverijen


  • Duurtijd: van 1 tot 2 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 40 personen
  • Waar: Oost-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Zin in puur volksvermaak?

Dan is ons bierebollen wat je zoekt: gegarandeerd plezier voor jong en oud. Bij een groepsspel als bolletra wordt iedereen betrokken, waardoor dit spel ideaal is voor een teambuildingactiviteit.

Bolletra lijkt een beetje op petanque. Met behulp van grote bolle schijven (bollen) moet je zo dicht mogelijk bij de stake (rond merkpunt in een cirkel) proberen te eindigen. Eerst tracht de verdedigende ploeg haar bollen zo dicht mogelijk bij de stake te rollen. Daarna probeert de aanvallende ploeg haar eigen bollen dichter bij het doel te brengen, dit tussen de bollen van de tegenstander. Dit doet ze door gebruik te maken van de ronding van de baan. De ploeg met het meeste aantal bollen dicht bij de stake wint het spel.

Tijdens het spelen kan een stand voorzien worden, waar de deelnemers kunnen proeven van lekkere streekproducten, zoals een plaatselijk gebrouwen biertje van Roman, Liefmans, Cnudde of Smisje, een jeneverke van graanstokerij Braeckman.

Maar ook minder gekende delicatessen kunnen aan bod komen: Ename abdijham, een Adriaen Brouwer – taartje, een lekker stukje heerlijke Adriaen Brouwer kaas. En de ‘lekkies’, de bekendste snoepjes uit het gamma van Jan van Gent, een artisanale suikerbakkerij in Kerselare mogen zeker niet ontbreken!

Kom dus zeker eens spelen en proeven!


Vraag nu meer info aan over

Bolletra met streekproeverijen