Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Gepersonaliseerd Citygame op maat van jouw event


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Teambuilding, familiedag, pensioenviering of een ander spannend event op de planning waar je naar uit kijkt? Al gedacht aan de invulling van jouw bedrijfsfeest?

Met Team Me Up ontwikkelen wij een stadsspel, volledig naar jouw wensen. Dat kan op elke locatie van jouw keuze – denk maar aan een stad buiten de landsgrenzen, dierentuin, bedrijfspark, feestzaallocatie,… – voor een deelnemersaantal tot 1000 personen.

Binnen onze format creëren wij een unieke en persoonlijke inhoud zodat het spel enkel en alleen voor jullie is bestemd! Vragen en opdrachten over het 100-jarige bestaan van jullie bedrijf? Een familiedag in het thema van James Bond? Een spel volledig over de inhoud van een gegeven bijscholing? Het kan allemaal!

U vraagt, wij draaien! We spelen op tablets in teams van ongeveer 5 personen per team, maar naargelang de groepsgrootte kan dit uiteraard aangepast worden!

Jullie kunnen duels spelen, vragen oplossen, foto-opdrachten maken, video’s en geluidsfragmenten registeren, QR-codes scannen, punten afsnoepen van de andere teams en zoveel meer! Na afloop krijg je al het gemaakte materiaal als leuke souvenir!

Contacteer ons vrijblijvend om na te gaan of we voor jullie festiviteiten iets kunnen betekenen. Een ding is zeker: je deelnemers zullen een unieke ervaring beleven en zich zonder fout amuseren! Spelen kan vanaf 3 personen met maximaal 1000 personen gelijktijdig, voor een budget vanaf €35 inclusief BTW per persoon!


Vraag nu meer info aan over

Gepersonaliseerd Citygame op maat van jouw event
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.