Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Freddy PLUS Teambuilding: knotsgekke citygame!


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 euro excl btw p.p. of minder

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Verzamel je troepen en trek er op uit! Niemand minder dan Freddy – een virtuele kabouter op grote-mensen-maat – neemt je mee doorheen de stad van jouw keuze. Leer de stad, jezelf, je teamgenoten en je werkgever kennen door allerlei ludieke en gepersonaliseerde vragen en doe-opdrachten op te lossen.

“Wie verscheen ooit op het werk op zijn pantoffels? Hoe vaak wordt de koffiemachine eigenlijk gereinigd? Maak een ochtendhumeur-selfie met je team!” Met deze, en vele andere vragen of doe-opdrachten verdien je punten: zal jouw team met de hoogste score aan de haal gaan?

Als het te warm wordt onder je voeten kun je een ander team ook altijd uitdagen voor een duel om zo hun zuurverdiende punten af te snoepen! Geen standaard-vragen, maar een (deels) gepersonaliseerd spel waar je nadien door de beeld- en geluidsfragmenten nog lang van kan nagenieten!

Contacteer ons gerust om de mate van personalisatie en combinatie van de verschillende talen etc te bespreken: alles kan! Spelen kan vanaf 3 personen met maximaal 1000 personen gelijktijdig, voor een budget vanaf €25 inclusief BTW per persoon!


Vraag nu meer info aan over

Freddy PLUS Teambuilding: knotsgekke citygame!
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.