Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

BlockBusters Remote


  • Duurtijd: van 1 tot 1,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Doel:

BlockBusters Remote daagt deelnemers uit om bedrijfsboodschappen, kernwaarden of merk te vertalen naar dynamische, opvallende filmtrailers.

Spel verloop:

Na een korte groepsbriefing over Zoom, woerden de teams van 4-5 pax verdeeld in virtuele break-out ruimtes. Teams brainstormen over een verhaallijn voor hun film. Ze produceren een storyboard van 6-10 scènes en kiezen een soundtrack. Teams leggen ze vervolgens de scènes vast op hun telefoons of tablets en delen ze met onze monteurs. Onze monteurs maken dankzij het script en de video’s van de teams hun Oscarwinnende film.

Einde:

Na enkele uren montagewerk kunnen de trailers voorgesteld worden via een live Zoom moment. Na een live voting kan de beste filmtrailer een virtuele prijs in de wacht slepen!

Remote Team Activity

Deze activiteit is speciaal ontworpen voor teams op afstand. Als uw team niet in dezelfde stad of dezelfde fysieke ruimte kan zijn, is dit een geweldige manier om uw team te betrekken, motiveren en verbinden.


Vraag nu meer info aan over

BlockBusters Remote