Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Company Cup


  • Duurtijd: van 2 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 120 personen
  • Waar: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Heeft jouw team ook nood aan een competitief ‘verzetje’, maar met respect voor de veiligheid en social distancing? Willen jullie na een periode van sociaal isolement opnieuw actief aan de slag gaan met de collega’s? De Company Cup snelt to the rescue.

Met 5 individuele challenges is de toon gezet onmiddellijk gezet. De proeven zijn zeer uiteenlopend en zijn gericht op 5 pijlers: target focus, time management, multitasken, stress management en laserfocus. We brengen je bedrijf of organisatie in gereedheid vanuit onze vaste Company Cup setting en bieden de 5 individuele challenges aan. Op deze manier komt iedereen apart langs, maar wordt er toch naar een gezamenlijk resultaat gewerkt. Op het einde worden specifieke analyses gemaakt binnen het bedrijf enerzijds en tussen bedrijven anderzijds (overall klassement).

De Company Cup is een teambuildingconcept gebaseerd op individuele bijdragen en een stevige portie inzet. Zet je bedrijf op de kaart, en geef alles in je persoonlijke 20 minuten om als challenger te slagen in de 5 uitdagingen. Laat ons de intrinsieke motivatie en company vibe boosten bij alle deelnemers, en wie weet ga je met de Company Cup trofee aan de haal?


Vraag nu meer info aan over

Company Cup
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.