Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Virtuele EscapeGame ‘Escape from Lockdown’


  • Duurtijd: van 1 tot 1,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

In deze bizarre tijden van lockdowns, quarantaine, thuiswerk, … is het niet vanzelfsprekend om het moreel bij het team hoog te houden. Iedereen mist wel het spontaan contact met de collega’s. Het mentale en sociale aspect van deze fase is niet te miskennen.

Net daarom lanceren we een virtuele versie van zijn uniek en veel gevraagd teamevent, de EscapeGame Escape from Lockdown staat voor een uurtje ongedwongen plezier met de collega’s, … van thuis uit. Inloggen op de app, een korte briefing en teamverdeling en vervolgens aan de slag. Geen beperking op technisch vlak (android of iOS).

Kluizen kraken, mysteries ontrafelen, codes ontcijferen en enigma’s uitdokteren. Kalm blijven en de codes binnen de gestelde tijd ontcijferen, meer vragen we niet van jullie … of toch? De teamleden staan in contact met elkaar en onderlinge communicatie zal hier snel cruciaal blijken.

De perfecte remote activiteit om de hoofden even virtueel bij elkaar te steken, de motivatie een boost te geven en het sociaal contact even aan te scherpen.


Vraag nu meer info aan over

Virtuele EscapeGame 'Escape from Lockdown'