Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Diversity & Inclusion : Aliens en Astronauten


  • Duurtijd: van 1 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Het is het jaar 2050 en er is paniek aan boord van het ruimteschip! Er is een meteoriet ingeslagen en de schade is desastreus. Astronauten verdelen zich in teams om de reparatie-onderdelen te verzamelen. Echter, deze onderdelen zijn in het bezit van de aliens, een intergalactisch ras dat is uitgerust met de meest geavanceerde technologie.

De astronauten krijgen de taak om bekend te raken met diverse gebruiken, culturen en gewoontes van de aliens. Alleen zo kunnen zij de aliens met respect behandelen. Met als doel: de aliens overtuigen om hen, voordat het te laat is, te helpen met de reparatie van het ruimteschip.

Belangrijkste learnings

Tijdens het spelen van deze meeslepende, interactieve game leren de deelnemers dat samenwerken iets anders is dan samen werken. Daarnaast creëren wij bewustwording op de volgende vlakken:

  1. Keuzes en gebruiken verschillen per cultuur, sommigen begrijpen we, sommigen niet. We hoeven niet alles te begrijpen. Als deze verschillen ons niet schaden dan vormt het ook geen probleem. Wij kunnen dit gewoonweg accepteren.
  2. Verschillende mensen hebben verschillende sterke eigenschappen. Als wij mensen met respect behandelen en hen niet buitensluiten, dan kunnen wij daar zelf van profiteren. Maar nog vaker moeten wij zelf de eerste stap zetten. Je ziet de voordelen namelijk niet altijd op voorhand.
  3. Mensen willen graag bijdragen en helpen maar daarvoor moeten zij zich wel betrokken en geaccepteerd voelen voor wie zij zijn. Om hen zich zo te laten voelen, hoeft alles niet perfect te zijn. Het is prima om fouten te maken. Moeite nemen en de goede intenties tonen, kunnen al een groot verschil maken.
  4. Wanneer er twijfel is of niet voldoende kennis, doe dan geen aannames en ga het niet uit de weg. Stel de vraag. Mensen zullen niet beledigd zijn, zij zijn namelijk dé experts op dat gebied!
  5. Op onze eigen manier, zijn we allemaal vreemdelingen. Enkel door te communiceren en de dialoog aan te gaan, kun je samen alles overkomen.

U kunt de game spelen met 12 tot 1000 medewerkers. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel contact op met ons.


Vraag nu meer info aan over

Diversity & Inclusion : Aliens en Astronauten
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.