Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

The Agile Game


  • Duurtijd: van 2 tot 5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

The Agile Game

Wie bouwt het meest innovatieve en creatieve Holiday Resort zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen? Daar draait het om in deze Agile Game! In drie spannende sprints maken de deelnemers kennis met de 12 principes uit het Agile Manifest en met het Scrum Framework. Welk team weet de klant centraal te zetten, prioriteiten te stellen en flexibiliteit hoog in het vaandel te houden? Dát team is ready for Agile.

The Holiday Resort

Ontwerpen, bouwen én inrichten: ieder team is verantwoordelijk voor een deel van het resort. Zo neemt een aantal deelnemers de ontwikkeling van de receptie op zich, terwijl anderen zich op de lobby of de sportfaciliteiten storten. Dit bedenken ze niet alleen, maar ze brengen het ook direct in de praktijk. De teams gaan namelijk aan de slag met lijmpistolen, legoblokjes en karton om het Holiday Resort ook daadwerkelijk te realiseren. Maar wat nu als de klant aanpassingen wil doen of als er tegenvallers zijn op de bouwplaats? Weten de teams dan realistisch te blijven, de koers te wijzigen en de klant goed op de hoogte te houden?

Agile en Scrum

De deelnemers ervaren hoe het is om te werken vanuit de Agile principes en met de Scrum methodiek. Zo gaan ze o.a. aan de slag met Key Roles en Ceremonies binnen het Scrum Framework. Daarnaast verdelen ze de verantwoordelijkheden en rollen binnen het team: wie kruipt er in de huid van Product Owner, Scrum Master of een Production Team Member? De deelnemers leren te prioriteren, vragen te stellen en een framework op te zetten. Op deze manier halen ze niet alleen het beste uit henzelf, maar ook uit hun collega’s én klanten.

Mogelijkheden

Stapt u over op een Agile werkwijze, of bent u benieuwd wat Agile voor uw organisatie kan betekenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Vraag nu meer info aan over

The Agile Game
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.