Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

The Connection : Data kwaliteit en overdracht


  • Duurtijd: van 1 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 350 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

The Connection

Waarom is een goede informatieoverdracht zo belangrijk voor een goede samenwerking? In deze datakwaliteit game ervaren de deelnemers wat er komt kijken bij kwalitatieve data. Het belang van juiste data, samenwerking tussen afdelingen en onderlinge afhankelijkheid zijn de belangrijkste thema’s.

De deelnemers vertegenwoordigen met hun team een regio binnen een land. Samen leggen ze het wegennetwerk aan in dit land. Ze zijn verantwoordelijk voor de aanleg binnen hun eigen regio, maar ze moeten ook zorgen dat het één wegennetwerk wordt. Het netwerk wordt aangelegd op basis van beschikbare data. Maar wat als deze data incorrect blijkt?

Actie, energie en fun!

Deze unieke game zit vol actie, energie en fun. Het wegennetwerk dient als duidelijke en sprekende metafoor. Tekortkomingen in data en samenwerking zijn direct zichtbaar en resulteren uiteindelijk in slechte resultaten op het gebied van geld, kwaliteit en klantentevredenheid.

The Connection is een waardevolle game waarbij deelnemers leren wat het betekent om onderling van elkaar afhankelijk te zijn en waarom het zo belangrijk is dat iedereen zijn eigen werk met zorg doet. Op deze manier kunnen ook anderen vooruit en kan het gezamenlijke einddoel worden bereikt. Als iedereen hier letterlijk een steentje aan bijdraagt, is het wegennetwerk aanleggen een eenvoudig te realiseren doel.

Wilt u graag werken aan het verbinden van uw mensen en het beste uit samenwerking halen? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte!


Vraag nu meer info aan over

The Connection : Data kwaliteit en overdracht
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.