Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Build your United Nations


  • Duurtijd: van 1,5 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Deelnemers worden verdeeld over verschillende landen en vertegenwoordigen het bestuur van de natie. Aan hen de taak om hun natie welvarend en de inwoners gelukkig te maken. Dit doen zij door de beste assets (scholen, ziekenhuizen etc.) aan te schaffen voor hun staat. Om assets aan te schaffen, dienen de landen in het bezit te zijn drie soorten betaalmiddelen. Deze zijn middels onderhandelingen met de andere landen te verkrijgen. Om hun doelen te bereiken, zijn de landen dus onderling van elkaar afhankelijk. Zodra de landen hun assets hebben ingekocht, volgt ronde twee waarin zij hun staat daadwerkelijk gaan opbouwen met ‘Kapla stenen’ op een grote landkaart.

In deze Management Game dient u niet alleen samen te werken binnen uw eigen team, maar moet u ook duidelijk communiceren en goede afspraken maken met andere teams. Verschillende incidenten bedreigen de welvaart van de natie, maar door een efficiënte samenwerking met alle landen kan de natie gered worden van een alles eindigende ondergang!

Herkenbaar? Build Your United Nations als metafoor. Bedrijven bestaan vaak uit verschillende teams en afdelingen. Zij worden verbonden door een gemeenschappelijk bedrijfsdoel, maar ieder team kent daarnaast ook haar eigen taken en targets. In de uitvoer zijn teams echter afhankelijk van elkaar. Dat kan tot frictie leiden. Met Build Your United Nations als metafoor voor uw bedrijf (verschillende landen, één natie, één doel) ervaren de deelnemers dat samenwerken iets heel anders is dan ‘samen werken’. Samenwerking vraagt om vertrouwen, openheid, grensoverschrijdend denken en een integere afweging tussen het eigen belang en het gemeenschappelijke belang.

Wilt u als organisatie ‘Build Your United Nations’ Game spelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Vraag nu meer info aan over

Build your United Nations
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.