Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Dropping


  • Duurtijd: van 2,5 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 40 personen
  • Waar: West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Na de ontvangst volgt een briefing over het-hoe-en-wat van de dropping: kaartlezen, oriënteren, de mol… De groep wordt dan in kleine teams gedropt in de polders van Zuienkerke. Met behulp van kaart, kompas, rebussen, walkie talkies… probeer je de andere groepjes en de weg terug te vinden. Elk groepje heeft zijn specifieke opdracht, maar allemaal samen trachten jullie de code van de toegangspoort van Domein Polderwind te ontcijferen om terug binnen te kunnen. De kleine groepjes smelten geleidelijk samen tot je allemaal samen als één groep de laatste afstand aflegt.

De deelnemers dienen goed samen te werken om te slagen: elke groep heeft een stuk informatie voor de andere groep, dus communicatie en samenwerking zijn heel belangrijk. Dropping is heel leuk omdat het spannend is, je echt op elkaar bent aangewezen en aldus de groep samenbrengt. De wandelafstand wordt zeer bescheiden gehouden zodat het haalbaar is voor iedereen; hooguit 7 km.

Deze activiteit wordt vaak gecombineerd met een van onze andere activiteiten in een halve/hele dag of meerdaags programma. Contacteer ons voor alle info mbt onze overnachtingsmogelijkheden, gebruik meeting rooms, restaurant…


Vraag nu meer info aan over

Dropping
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.