Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Integrity


  • Duurtijd: van 1,5 tot 2 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Doel:

In teamverband een aantal complexe 3-dimensionele uitdagingen voltooien, waarbij integriteit de maatstaf vormt voor de beoordeling van de prestaties.

Spel verloop:

De deelnemers worden verdeeld in teams. Per uitdaging – een resem breinbrekers – wordt door een ander team een scheidsrechter aangewezen die de prestaties beoordeelt op basis van verschillende criteria. De teamleden krijgen 20 minuten de tijd om elk van de taken tot een goed einde te brengen. Ze moeten daarbij optimaal samenwerken en communiceren.

Zodra de tijd afloopt, kent de scheidsrechter een score toe. Dan worden de rollen omgedraaid: de teamleden beoordelen op hun beurt de scheidsrechter op zijn eerlijkheid en fatsoen. Dat doen ze door ‘integrity stones’ toe te kennen naar eigen goeddunken. In tegenstelling tot klassieke probleemoplossende oefeningen, voegt het integriteitsaspect een nieuwe speldynamiek toe.

Want niet alleen de prestaties, maar ook diegene die de punten uitdeelt (een niet-neutrale scheidsrechter) wordt kritisch beoordeeld.

Einde:

Zijn alle breinbrekers afgewerkt? Dan tellen de teams de scores van hun prestaties op, plus de ‘integrity stones’ die hun scheidsrechter verdiende. Tot slot wordt de welverdiende winnaar bekendgemaakt.


Vraag nu meer info aan over

Integrity
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.