Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

City Coast Adventure: ‘The Crystal Ship’


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 100 personen
  • Waar: West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Kom je longen vullen met frisse zeelucht in de mooiste steden langs onze Belgische kust. We hebben dé perfecte spelformule ontwikkeld om onze kunststad Oostende op een leuke manier te ontdekken.

Treed in de voetsporen van Magellaan, Lvingstone en Vasco Da Gama, tijdens deze City Coast Adventure. Wereldbekende artiesten uit binnen-en buitenland creëerden een fantastische kunstroute in ‘de stad aan zee’: The Crystal Ship.

Ontdek de gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties in Oostende, aan de hand van deze unieke spelformule. De diverse kunstinterventies vormen samen een artistiek parcours in de stad. Ontdek deze met de kust gocarts de Billekarren, Segway, elektrische step of met de fiets.

De deelnemers worden verdeeld in teams, die elk hun speciaal gecreëerd kunstboek meekrijgen. De bedoeling is de kunstwerken in het straatbeeld te vinden en meteen te gaan bewonderen.

Hoe goed is jullie opmerkingsvermogen om telkens de subtiele verschillen van het origineel te ontdekken?

We vullen het plaatje aan met diverse maritieme proeven, foto-opdrachten en trivia vragen voor de tocht nog spannender te maken.

Eindigen met een BBQ op het strand of leuke drink is altijd mogelijk. Deze formule garandeert kunstontdekking & plezier en ontwikkelt een gezond verse dosis teamspirit!

Een kust topper!


Vraag nu meer info aan over

City Coast Adventure: 'The Crystal Ship'