Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Multi City Games in Corona-times


  • Duurtijd: van 1,5 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

ORGANISEER EEN TEAMBUILDING ZONDER U TE VERPLAATSEN

Voorkomt de epidemie dat u uw teams bij elkaar brengt? Wij hebben de remedie! “Multi-City” is niet bang is voor het virus, en biedt een oplossing voor uw evenementen.

Met Multi-City kunnen teams op afstand deelnemen aan teambuildingevenementen zonder hun huis, kantoor of regio te hoeven verlaten.

“Corona is een bedreiging, maar tegelijkertijd ook een opportuniteit om als economie na te denken over duurzaamheid”. “Wij willen home working dus ook na de coronacrisis blijven stimuleren. Het verzacht het fileleed en is goed voor het klimaat. Meetings op afstand en virtual teams zorgen voor minder reizen en minder burnouts door stress. Maar ook teambuildings op afstand zijn dus mogelijk. Voor teams die tijdens de lockdown toch teamversterkend willen werken en niet willen wachten tot de rook om ons hoofd is verdwenen, bieden wij een oplossing.”

Multi-City biedt u de mogelijkheid om vanuit verschillende plaatsen over de hele wereld deel te nemen aan dezelfde activiteit. Als uw bedrijf bijvoorbeeld teams omvat die zijn verdeeld in Antwerpen, Luik, Brussel, Londen en Parijs, dan kunnen alle teams in hun respectievelijke stad blijven voor een geo-gelokaliseerde schattenjacht in de buitenlucht of een ander binnenspel. Tijdens deze activiteit blijven ze verbonden met de andere teams via dezelfde applicatie.


Vraag nu meer info aan over

Multi City Games in Corona-times