Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

War For Talent


  • Duurtijd: van 4 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 75 à 100 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Tijdens deze teambuilding worden teams uitgedaagd om de talenten van hun “krijgers” maximaal te benutten.

Er worden een aantal teamversterkende uitdagingen voorgesteld waarbij het ene talent al belangrijker is dan het andere. Door verschillende uitdagingen tegelijkertijd te laten plaatsvinden, moeten teams strategisch beslissen welke “warriors” op welke uitdaging worden ingezet. Sommige uitdagingen kunnen ook langer duren, waardoor teamleden niet beschikbaar zijn voor andere gelijktijdige uitdagingen.

Er zijn uitdagingen rond kracht, inzicht, creativiteit, snelheid, communicatie, … voor elk wat wils. De teams krijgen vooraf een duidelijke planning met de uitdagingen, tijdstippen, locaties, het aantal krijgers per uitdaging en welke talenten belangrijk zijn voor elke uitdaging. Het is aan de teams om hun “human resources” optimaal in te zetten.

Dit is geen standaard programma en afhankelijk van de groepsgrootte (van 20 tot +500), de timing, de locatie, het budget en de wensen van de klant wordt deze teambuilding op maat gemaakt.

We kunnen werken met “basis” opdrachten, maar kunnen ook een mobiele ontsnappingsbox, de VR-challenge, een interactief iPad-spel en een drone-challenge integreren in dit uitdagende programma. De scores worden per uitdaging digitaal geregistreerd zodat het winnende team van de ‘War For Talent’ direct na afloop bekend is!


Vraag nu meer info aan over

War For Talent
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.