Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

DXX Race Simulator Grand Prix


  • Duurtijd: van 2 tot 6 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 400 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Een echte aanrader voor uw evenement. Onze race units zorgen niet alleen voor een mooie aankleding van uw evenement maar ook voor een leuke sfeer en gezonde competitie tussen de bezoekers en deelnemers. Kies je race-unit met 4, 12 of 16 simulators.

De deelnemers tonen hun race-skills en leven zich uit op de mooiste circuits ter wereld met een Formule 1, Ferrari, Porsche of één van onze andere racebolides. De moeilijkheidsgraad van de races is volledig aanpasbaar dus toegankelijk voor iedereen!

Op een groot scherm kunnen de toeschouwers en bezoekers de wedstrijd volgen. Voor elk evenement kan er in samenspraak een raceduur ingesteld worden. Deze is afhankelijk van het aantal deelnemers dat op 1 dag moet rijden. Wij zorgen voor de begeleiding, briefing en technische bijstand.

Tijdens een teambuilding bezorgen pure concentratie, de juiste teamspirit en slimme pilotenwissels je een podiumplaats. Een super “spannende, gezellige en veilige” teambuilding waarbij de deelnemers racen en supporteren.

Na een leuke briefing en de voorstelling van de teams start de uithoudingsrace. Tijdens de race zijn er dus X-aantal pilotenwissels, wat de teamgeest enorm versterkt. Na de race volgt er nog de officiële prijsuitreiking en een onvergetelijke groepsfoto.


Vraag nu meer info aan over

DXX Race Simulator Grand Prix
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.