Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Music Maestro!


  • Duurtijd: van 2 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 50 à 75 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

MUSIC, MAESTRO!

Beleef samen een unieke muzikale beleving!

Tijdens de workshop doorlopen we het creatief proces rond het maken van een eigen corporate songtekst op een gekend nummer.

Samen muziek maken versterkt het teamgevoel en is ongelooflijk plezant. Daarnaast combineert het snelle creatieve beslissingen in team met praktische werkvormen. Kwaliteiten die je zowel op individueel als op team niveau kan meenemen en benutten.

Afhankelijk van de beschikbare tijd, jullie voorkeuren en budget, kan dit gecombineerd worden met verschillende werkvormen:

  • Inzingen en opname met professionele mobiele studio en een foto-shoot met het team of een video-clip – wat had je in dit laatste geval gedacht van een eigen versie van ‘Happy’ van Pharell Williams of eerder van ‘Get Lucky’ van Daft Punk?
  • Beatbox als werkvorm waarbij we tijdens het creatief proces jullie leren om jullie stem en lichaam als instrument te gebruiken. Het inzingen en het creatieve proces worden vastgelegd op de gevoelige plaat en achteraf ontvangen jullie een videoreportage van de workshop
  • Als ecologie en duurzaamheid meer dan modewoorden zijn voor jullie kunnen jullie kiezen om tijdens het creatief proces uit recycleerbaar “afval” de meest exotische muziekinstrumenten te maken en deze leren te bespelen. Uiteraard maken we ook van deze werkvorm en het inzingen een leuke reportage!

Vraag nu meer info aan over

Music Maestro!
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.