Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

The Rally


  • Duurtijd: van 2,5 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 100 personen
  • Waar: Antwerpen, Vlaams Brabant, Waals Brabant
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

The Rally is een uniek, interactief real life stadsspel dat ver buiten de gebaande paden gaat. Tijdens deze ontdekkingstocht trek je weg van de bekende toeristische plekjes die je met een stadsgids zou bezoeken. Je maak een verrassende wandeling door een multiculturele wijk van de stad. Wou je even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, dan ben je eraan voor de moeite.

In deze stadsrally leg je contact met mensen die er wonen, werken en passeren en loopt binnen in die typische buurtwinkel en de lokale wasserette. Je wordt met andere woorden volledig ondergedompeld in het stadsleven. De interactie met de omgeving en het contact met de verschillende culturen laten je nadenken over het leven in de hedendaagse stad.

Met een tablet wordt je in verschillende teams op pad gestuurd. Vragen over de dingen op je weg worden op je afgevuurd. Al snel krijg je een geheel andere kijk op het leven in de stad. Maar is alles wel wat het lijkt? De situaties die je tegen komt, de mensen die je ontmoet,… Verleg je grenzen en laat je verrassen! Let goed op, want je observatievermogen wordt op de proef gesteld! Alles wat om je heen gebeurt, kan een onderdeel worden van het spel. Fictie en realiteit liggen in deze interactieve stadsrally verrassend dicht bij elkaar!

Meertaligheid in het bedrijf? Geen probleem! Je kan dit citygame spelen in het Nederlands, Frans of Engels. Of een combinatie ervan.

Exclusief in Antwerpen en Brussel.


Vraag nu meer info aan over

The Rally
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.