Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Condroz Rally


  • Duurtijd: van 2 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 60 personen
  • Waar: Namen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

CONDROZ RALLY – NAMUR DINANT NAMUR

Binnenkort heeft de Maas geen geheimen meer voor jullie. Tussen de Maas en de Lesse doorkruisen we het land van de Condroz, een streek van pittoreske dorpen, kronkelende wegen, schitterende landschappen en prachtige kastelen. We nodigen iedereen dan ook uit voor een echte ontdekkingstocht doorheen deze regio.

We gaan tussen Namen en Dinant op pad per 2CV, tandem, vespa, e-bike of een combinatie van deze voertuigen op zoek naar een verborgen schat. Onderweg wachten allerlei praktische proeven rond samenwerken en communicatie met een hoog fun gehalte. Wensen jullie onderweg een bezoek te brengen aan een van de mooiste kastelen langs de Maas, het Huis van de Patafonie, de tuinen van Annevoie of één van de plaatselijke brouwerijen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Zoals je kan zien hebben we voor ieder wat wils. Afhankelijk van de gekozen transportmiddelen kan je kiezen voor een rustig programma ideaal voor levensgenieters en fijnproevers tot een meer avontuurlijk programma waar je de adrenaline en uitdaging niet schuwt.

Terugkeren vanuit Dinant, de geboortestad van Adolphe Sax, naar Namen doen we in stijl aan boord van een cruiseboot. We genieten er na van onze prachtige ontdekkingstocht tijdens deze rondvaart waarbij we proeven van overheerlijke BBQ.

Dit spelconcept kan zowel op basis van een halve dag als een volledige dag gespeeld worden. Daarnaast kan je dit spelconcept ook combineren met stadsspelen in Namen, fort Boyard Namen en de Lesse Trophy.


Vraag nu meer info aan over

Condroz Rally
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.