Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Live Adventure Games


  • Duurtijd: van 2 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 180 personen
  • Waar: Vlaams Brabant, Waals Brabant
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Dit is de ultieme indoor ervaring. Samen met collega’s, vrienden of familie kruip je gedurende twee uur in de huid van een special agent en zal je een avontuurlijk en gevarieerd parcours afleggen doorheen vier districten.

Het eerste district is een mysterieus doolhof waar je symbolen met bijhorende letters moet terugvinden, in het tweede district moet je samen allerlei obstakels doorlopen, in het derde district, een escape room, word je intelligentie getest en in het vierde district leg je een parcours af op 12 meter hoogte! Sportief of minder sportief, iedereen kan meedoen. Je moet enkel 1 meter 40 groot zijn. Eén ding is zeker: je zal jouw grenzen verleggen en je band onder elkaar versterken!

We ontvingen reeds honderden bedrijven voor een teambuilding, al dan niet met aansluitend lunch of diner. Wij beschikken ook over een vergaderzaal voor presentatie of vergadering en heeft een formule van een hele dag waarbij na het ontbijt je team start met een ‘icebreaker’ om elkaar beter te leren kennen.


Vraag nu meer info aan over

Live Adventure Games
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.