Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Infinite Loop – Remote


 • Duurtijd: van 1,5 tot 2 uur
 • Aantal personen: van 10 tot 300 personen
 • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
 • Gericht op: B2B (Bedrijven)
 • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Dé virtuele teambuilding waar communicatie tussen de echte wereld en de virtuele wereld centraal staat.

Virtual Reality is de toekomst. De onderneming “The Odyssey” wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Maar het blijkt niet zo onschuldig als het lijkt. Odyssey ontvoert gebruikers en sluit deze op in de virtuele wereld. Jullie worden onderverdeeld in teams van “White Hackers”, die zorgen voor de veiligheid in de virtuele wereld. Jullie missie: bevrijdt een jongeman die afgelopen nacht opgesloten werd in de virtuele wereld.

Met deze teambuilding ga je heen en weer tussen de echte wereld en de virtuele wereld. Terwijl jullie team afwisselend met een VR bril de virtuele wereld betreedt en beschrijft wat hij of zij ziet, krijgen de anderen een manual met clues, tips en puzzels. Dompel jezelf onder in een minecraftachtige omgeving en communiceer van binnenuit met je teamleden om samen codes te ontcijferen. Enkel door samenwerking zullen jullie erin slagen om deze jongeman uit zijn benarde positie te bevrijden!

Slagen jullie er in of blijft hij voor eeuwig gevangen in de virtuele wereld?  

Het eerste virtuele business spel!  

 •  Elk team krijgt een virtual reality bril, een controller en de Infinite Loop gids.  
 • Strategie is enorm belangrijk. Alleen zo zal het team erin slagen om de gevangene te bevrijden. 
 •  Tijdens het spel wordt er concurrentie tussen de teams gecreëerd door de evolutie van de verschillende teams op het hoofdscherm te tonen.  
 •  Wanneer de deelnemers denken dat ze klaar zijn, worden ze naar een tweede niveau geduwd en moeten ze door dezelfde kamers met ingewikkeldere slotsystemen.  
 •  Het design van het spel is vergelijkbaar met Minecraft, dit zorgt ervoor dat de deelnemers geen last zullen hebben van de simulatieziekte. 
 •  In dit business spel worden de principes van LEAN toegepast en het concept van continue verbeteringen. 
 • Er wordt verwacht dat deze teambuilding de bestseller wordt voor 2020

————————————————————–

 

Bij onze VR-teambuilding “The Infinite Loop” duiken jullie de virtuele wereld in. John zit gevangen in deze alternatieve wereld en moet bevrijd worden, door jullie. Verschillende enigma’s houden de deuren op slot, en door duidelijke communicatie binnen het team kunnen de raadsels opgelost worden.

We brengen deze teambuilding nu naar een hoger niveau. Dit betekent dat de deelnemers niet meer fysiek aanwezig moeten zijn in dezelfde ruimte. Je kan nu dus een teambuilding organiseren met collega’s die in andere vestigingen én zelfs in andere landen zitten. Door middel van telecommunicatie kunnen jullie elkaar en het scorebord zien.

Werk jij in een bedrijf dat over landsgrenzen heen werkt? Of misschien heeft je organisatie wel verschillende afdelingen of kantoren verspreid over heel België? Als het internationale karakter van je organisatie of bedrijf het moeilijker maakt om een sterke band te creëren tussen collega’s, is Infinite Loop Remote echt iets voor jullie!

Waar Infinite Loop oorspronkelijk een competitief spel was, is het nu ook mogelijk om samen te werken en zo John te bevrijden die gevangen zit in de virtuele wereld. Maximum 24 verschillende teams of individuen moeten samen de eindoplossing vinden door van op afstand samen te werken. Een hele uitdaging!


Vraag nu meer info aan over

Infinite Loop - Remote