Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Christmas Gaming


  • Duurtijd: van 1,5 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Een eindejaarsconcept dat kerstmarkten verandert in speelvelden voor bedrijfsfeesten!

Het einde van het jaar is bevorderlijk voor maaltijden en teambuildingsactiviteiten. Dit is meestal een goed moment om de teams te bedanken voor het werk dat ze het hele jaar door hebben gedaan.

Wij stellen u voor om de kerstmarkten in heel België en het Groothertogdom Luxemburg (opnieuw) te ontdekken. Geleid door tactiele tabletten, zullen de deelnemers, verdeeld in teams van ongeveer 7 personen, thema’s behandelen zoals verlichting, gebakjes, attracties, koren, bioscoop, de kerstman en kerstkleding,… en dit terwijl ze de uitverkoren stad ontdek-ken. Brussel, Namen, Luik, Durbuy, Gent, Brugge, Bergen en Luxemburg-Stad zijn allemaal plaatsen waar u van ons concept kunt genieten. (Neem contact met ons op om een andere stad voor te leggen)

Tijdens het parcours worden deelnemers uitgenodigd om een glühwein te drinken, pralines te proeven, een ritje te maken op het reuzenrad of te schaatsen. Tablets zullen teams uitnodigen om foto’s of video’s te maken. Zingend als koorzangers, het imiteren van artistieke kunstschaatsposes (op een stabiele ondergrond) of het maken van een nobel gebaar kan deel uitmaken van de acties die onderweg moeten worden uitgevoerd.

Aan het einde van het evenement worden de foto’s en video’s bekeken en kan het evenement worden verdergezet op de kerstmarkt of in een nabijgelegen restaurant. Dit project is beschikbaar op de meeste kerstmarkten in België en omgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie!


Vraag nu meer info aan over

Christmas Gaming
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.