Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Escape Game


  • Duurtijd: van 1 tot 3 uur
  • Aantal personen: van 20 tot 120 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

U wilt uw team de ervaring van een escape room geven, maar u kunt geen ruimte vinden die groot genoeg is om uw 30 – 50 – 100 werknemers te huisvesten?

We bieden je onze mobiele escape-game! Deze gebruikt alle codes van de escape room, namelijk een gigantische aftelklok, een algemeen scenario, hangsloten om te openen, codes om te ontcijferen, puzzels om op te lossen.

2 versies:

A) Een versie van +/- 2 uur Je hebt maximaal 120 minuten om het einde van het plot te bereiken en Mike Horn te vinden! “Hij is momenteel op reis naar Oceanië, maar hij werd gevangen genomen door een inheemse stam. Om hem te bevrijden, zal je enige beroep zijn de koffer te openen die het onderhandelingsgoed bevat dat Mike zal bevrijden. Om er te geraken, moet je de code voor deze koffer in zijn valies terugvinden. ” Een opwindend spel dat wordt gespeeld in teams van 4 tot 7 personen en waarvoor slechts één tafel per team nodig is!

B) Een digitale versie van +/- 1u15 De deelnemers ontdekken een mysterieuze verbonden valies. Met behulp van een touchpad zullen ze één voor één mysterieuze dozen moeten openen en een digitaal en collectief avontuur beleven dat hun logische denkgeest en hun vermogen om samen te werken op de proef stelt. Digitale superhelden helpen hen bij dit technologische , verbonden avontuur!

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit innovatieve es-cape-spel!


Vraag nu meer info aan over

Escape Game
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.