Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Kart’On


  • Duurtijd: van 2,5 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit waarbij samenwerking binnen de competitie de sleutelwoorden zijn? Heb je er altijd van gedroomd deel uit te maken van een Formule 1-team, maar je ouders bleven volharden in het weigeren je de rit van je dromen aan te bieden? Je glimlacht als je een getunede auto tegenkomt en hebt altijd in het geheim een spoiler en blauwe neonlichten begeerd?

Deze teambuilding-animatie is voor jou (en je team)!

Als een verrassende activiteit om te beleven onder collega’s, zorgt onze Kart’On ervoor dat je een intense en evenwichtige halve dag beleeft waar-in iedereen zijn of haar stokpaardje kan vinden: coördinatie, knippen, mon-teren of decoratie, zonder het rijgedrag te vergeten, iedereen zal een bepa-lende rol spelen. Je zult net zo origineel moeten zijn als nauwkeurig. We kunnen deze activiteit zowel binnen als buiten installeren (hoewel een binnenplaats of park de perfecte plek is om deze uitdaging met een race af te sluiten).

Wil je deze activiteit beleven, maar vanuit een andere hoek? We kunnen je een locomotief, een Romeinse strijdwagen, een boot en nog veel meer transportmiddelen voorstellen … Neem contact met ons op voor meer in-formatie!


Vraag nu meer info aan over

Kart'On