Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Racing to the Top


  • Duurtijd: van 2 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 250 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

De race naar de top

Maak van uw team een geoliede machine! In de Formule 1 game verdelen wij uw medewerkers in F1 teams, mediapartijen en landen. Ieder team heeft zijn/haar eigen doel. Als echte top coureurs worden de teams uitgedaagd snel te schakelen, gecontroleerd bij te sturen en bovendien vol gas vooruit te gaan! Alleen wanneer iedere schakel uit het team goed samenwerkt en kennis deelt, maken zij kans om als eerste over de finish te komen.

In deze game staat de Formule 1 metafoor voor samenwerking, assertiviteit en communicatievaardigheden. De formule 1 teams proberen een crew van topcoureurs samen te stellen terwijl de mediapartijen en landen zoveel mogelijk geld proberen te verdienen. Ieder team op haar eigen manier. Zonder coureurs geen race, maar zonder media aandacht geen publiek.

Durven zij snel beslissingen te maken en zorgen ze dat iedereen aan boord is? Of is er miscommunicatie en vliegen zij uit de bocht? De Formule 1 game staat garant voor een interactieve beleving met een hoop leermomenten en daarnaast veel plezier.

Speel nu de Formule 1 game en beleef het zelf!


Vraag nu meer info aan over

Racing to the Top
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.