Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Escape Game “Power”


  • Duurtijd: van 3 tot 4 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Mobiele escape game die alle andere escape spelletjes ver achter zich laat. In deze spannende game zetten uw teams alles op alles om te ontsnappen uit de stad EN aan een stel machtswellustige vrouwen. Gewapend met een verzegelde koffer met zeer verrassende attributen in, een mobiele App, handheld GPS en een boek trekken ze de stad in. Door het kraken van codes, ontcijferen van enigma’s en brain crackers slagen ze er stap voor stap in om te ontsnappen. Niet uit een stoffige kamer, maar uit de stad.

Een Vlaamse startup kreeg namelijk een lumineus idee na het lezen van de bestseller Power van Naomi Alderman. Barack Obama heeft het ondertussen ook al gelezen. Jij ook?

Wel, in deze bestseller ontdekken vrouwen overal ter wereld dat ze over een nieuw wapen beschikken. Door te duwen op een bultje in hun schouder kunnen ze alle mannen op afstand houden en zelfs doden als het moet. Eerst gebruikten de vrouwen dit wapen als zelfverdediging. Vooral tegen opdringerige bazen en mannen die grensoverschrijdend gedrag vertonen. Maar algauw gaat iets mis. Bepaalde vrouwen maken steeds meer misbruik van hun wapen en veroveren zo de machtigste posities ter wereld. De mannen zijn plots overgeleverd aan de willekeur van vrouwen en worden doodsbang. De Vlaamse startup maakt nu van deze fictie werkelijkheid en heeft de stad waarin u zich bevindt veranderd in 1 groot electromagnetisch veld. Vandaag staan ze op het punt hun prototype te lanceren en alle vrouwen supersonisch uit te rusten met een gelijkaardig wapen.

Op 10 verschillende checkpoints kunnen uw teams een deel van dit electromagnetisch veld onschadelijk maken. Moest dit niet lukken, is er nog 1 redding. Via 1 poort kan u de stad ontsnappen. Helaas is dit nog niet alles. Minstens 1 vrouw binnen uw groep staat achter de start-up en probeert op elk checkpoint uw team ongemerkt te saboteren …

  • Steden: Brugge, Brussel, Gent, Ieper, Oostende, Kortrijk, Antwerpen, Mechelen, Leuven
  • Talen: NL – ENG
  • Aantal: 1 tot 999 deelnemers
  • Prijs vanaf 20 deelnemers: 30 EUR pp (korting voor grote groepen)

Vraag nu meer info aan over

Escape Game "Power"
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.