Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Oriëntatie Uitdaging


  • Duurtijd: van 2 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 250 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 à 50 euro excl btw p.p.

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Wij laten u graag het oriëntatielopen ontdekken, doorspekt met themaproeven om de wisselwerking en interactie tussen de deelnemers te stimuleren. Tijdens de activiteit, zullen de groepjes hun weg moeten uitstippelen, thema’s kiezen en het hoofd bieden aan onverwachte elementen.

BESLUITVORMING IN PLOEG

Met behulp van een specifieke kaart, moeten de deelnemers een maximum van controlebakens vinden binnen de toegewezen tijd; Het interessante aan deze oefening is de snelle besluitvorming in groep: de controlebakens staan op vaste plaatsen, maar de wegkeuze ernaartoe is volledig vrij te kiezen.

ELK INDIVIDU IS BELANGRIJK

Het vinden van de controlepunten vormt de eerste uitdaging. Deze controlepunten bevatten vervolgens, proeven, ingedeeld volgens thema’s: geluidsvragen, algemene cultuur, raadsels, smaaktest enz… Dankzij de eigen vaardigheden en kennis, draagt elk teamlid bij tot het succes van de groep.

EEN MOMENT VAN ONTSPANNING

Bovenop de leuke en inspannende momenten, bieden wij u ook de kans op een grote portie buitenlucht. In het bos, in het park of in de stad, er is een brede waaier aan mogelijke locaties, wat een grote flexibiliteit biedt om uw evenement te organiseren.

Gepassioneerd door het oriëntatielopen, dat we al meer dan 25 jaar beoefenen, creëren we een formule die aangepast is aan uw wensen en noden, met begeleiding en met professioneel materiaal.


Vraag nu meer info aan over

Oriëntatie Uitdaging
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.