Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

VirtualRace: Virtual Reality Simulatoren


  • Duurtijd: van 6 tot 12 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

VirtualRace! Een echte aanrader als het op teambuilding aankomt. Waarom? Wij spelen met emoties, de goede emoties! Race samen en ontdek hoe dit exclusief en ongezien concept jullie teamspirit versterkt. Dit met een flinke cocktail van snelheid, adrenaline en plezier.

Oh, dat klinkt spannend! Maar hoe werkt dit?

In groepsverband kiest elk teamlid hun eigen wagen. En, waarom niet jouw favoriete sportwagen? Voor sommigen is dit een Aston Martin DB11 of een Ferrari 488. Voor anderen is dit een Ford GT of een ander uit de meer dan 180 zorgvuldig geselecteerde voertuigen.

Vervolgens kiezen jullie de plaats van het verdict – het racecircuit. Dit van het bekende Spa-Francorchamps of Zolder, naar het zonnige straatcircuit van Monaco. Of een van de 70+ andere circuits.

(Wij personaliseren graag elke ervaring aan jullie vereisten zodat de schoonheid van de sport wordt weergegeven tot in detail.)

Hierna neem je plaats in onze simulator. De gordels worden gespannen. De Virtual Reality Headset wordt aangezet. Je wordt onmiddellijk geteleporteerd achter jouw favoriete wagen. Je hoort de regendruppels op het dak vallen waarna ze wegdruppelen langs de voorruit. Wanneer je door de zijruit kijkt zie je de wagen van jouw tegenstanders klaarstaan. De spanning stijgt onder het oorverdovend geluid van de V10 motoren. Het startsein wordt gegeven. Je pint het gaspedaal tegen de vloer en de gesimuleerde G-krachten duwen jouw rug in racezetel.

Wanneer het laatste deel van de wagen over de finish gaat is het de beurt aan de volgende! Gaat jouw collega jouw tijd verbeteren?

Best cool?

De enigste vereiste langs jullie kant is een ruimte van 3m*2m per simulator, een stopcontact en een enthousiast team 😉 Wij zorgen voor de rest, van transport en opstelling op jullie locatie tot volledige bijstand gedurende het gehele evenement! Verder zijn onze simulatoren binnen de 50 minuten opgezet en klaar voor actie, waar en wanneer u wilt.

Geen fan van racen? Geen probleem. U kunt ook gebruik maken van onze knotsgekke rollercoaster ervaring!

Heeft u een vraag? Wilt u graag weten wat VirtualRace voor u kan beteken? Wij horen graag van u!

————————— Onze prijslijst*:

Duurtijd van activiteit: 6 uur

  • 1 VirtualRace simulator: €799
  • 2 VirtualRace simulatoren: €1499

Duurtijd van activiteit: 12 uur

  • 1 VirtualRace simulator: €1150
  • 2 VirtualRace simulatoren: €1950

*Al onze prijzen zijn excl. btw en inclusief transport en personeelskosten.


Vraag nu meer info aan over

VirtualRace: Virtual Reality Simulatoren
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.