Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Sinterklaas in het Circus


  • Duurtijd: van 3 tot 5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 450 en meer personen
  • Waar: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Breng samen met uw collega’s en hun familie een betoverende namiddag met de Sint en zijn circus pieten. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen in een sfeer waar familie en kinderen centraal staan. Een leuke manier ook om banden te verstevigen en onrechtstreeks zijn team beter te leren kennen. Sinterklaas in het circus is een groots opgevatte circusshow met internationale top acts. Na de voorstelling een gezellig catering moment en “meet & greet” met de Sint. Elk jaar een nieuwe show, elk jaar een nieuw spannend verhaal.

Voor 2018 wordt dit het scenario: Elk jaar weer zoekt Sinterklaas naar nieuwe Pieten. Ook dit jaar staan een aantal kandidaten klaar om de Pieten fakkel over te nemen. Maar eerst moeten deze enthousiaste jonge mensen naar de Pieten school. Daar leren ze speelgoed inpakken, speculaas bakken, en over de daken lopen.

Maar dit jaar is wel een heel speciaal jaar want om de 100 jaar gaat Sinterklaas ook een nieuwe circus Piet kiezen. Alle Pieten en kandidaat pieten willen deze felbegeerde titel winnen. Maar eerst naar de Pieten School voor het Pieten examen en de circus toets. Sinterklaas samen met de hoofd piet en de kinderen in het circus kennen de punten toe…. Wie wordt de nieuwe circus Piet?


Vraag nu meer info aan over

Sinterklaas in het Circus