Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

Team Vision Board Workshop


  • Duurtijd: van 3 tot 8 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 60 personen
  • Waar: Antwerpen, Limburg, Luik, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant, West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: Contacteer ons voor een budget

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Wat aandacht krijgt groeit!

Een visiebord is een krachtige visuele tool dat zorgt voor helderheid rond dromen en doelen. Oprah, Katy Perry en Ellen Degeneres gebruiken het al lang om hun doelen te visualiseren. Studies hebben al meerdere malen de kracht van deze visualisatie bevestigd.

Wisten jullie dat deze tool ook in teams of uw organisatie kan ingezet worden om meer helderheid te creëren rond doelen, waarden, visie en resultaten.

Hier enkele verschillende manieren die wij al met succes hebben toegepast als onderdeel van een leiderschapsprogramma of als teambuilding:

  • Team Visie Workshop: het volledige team creëert samen een visiebord om de team doelen voor het jaar, semester, … voor te stellen. Later kan het bord als meesterwerkje in het bedrijf worden opgehangen of kan het gebruikt worden als screensaver op de bedrijfscomputers.
  • Talentontwikkeling: elk teamlid maakt een individueel bord om dromen, doelen voor te stellen al of niet gekoppeld aan loopbaandoelstellingen. Het kan ook gebruikt worden als kennismaking of om talenten in de verf te zetten. Dit helpt om de mens in zijn geheel in de organisatie centraal te stellen. Op het einde van de workshop stellen de teamleden elk individueel hun bord voor. Dit is telkens een zeer krachtige afsluiter.
  • Teamontwikkeling: deze workshop helpt om helderheid te creëren rond wat succes betekent voor elk teamlid als onderdeel van het team. Nadien worden de visieborden voorgesteld. Deze teamworkshop brengt teamleden dichter bij elkaar en brengt helderheid rond de motivatie van elk teamlid.
  • Leiderschapsprogramma: tijdens dit programma creëren de leiders van uw bedrijf een visiebord met als doel om hun visie, waarden, overtuigingen en dromen met de visie van de organisatie te aligneren.

Aanpak: Na een telefonisch kennismakingsgesprek kan de vorm en inhoud van de workshop nog aangepast worden aan de noden van uw team of organisatie.

Niet wat u zoek? Geen probleem, contacteer ons. We hebben verschillende andere formules, specialiteiten en experten in ons team.


Vraag nu meer info aan over

Team Vision Board Workshop
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.