Naar welke teambuildingactiviteit ben je op zoek?

teambuildingschallenge


  • Duurtijd: van 2 tot 5 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 140 personen
  • Waar: West-Vlaanderen
  • Gericht op: B2B (Bedrijven)
  • Budgetindicatie: 25 euro excl btw p.p. of minder

indicatieve prijs p.p. excl btw, catering, locatie, opties

Dit concept wordt enkel aangeboden aan bedrijven.
Gelieve geen aanvragen door te sturen voor particulieren, vriendengroepen, (jeugd)verenigingen,...

Soort spel zonder grenzen met zeer originele opdrachten zoals riksjacross, kleiblikschieten, blinde”v”inkelhaak, slimme toren van Pisa, 4×4-trial, luie-lucky-luke. In steeds wisselende teams, zodat iedereen met iedereen eens moet samenwerken. Elke deelnemer krijgt wel zijn eigen score mee, zodat we eindigen met een podium. Maar het leuke aan het systeem is, dat zowel de sportiefste als de minst sportieve de wedstrijd kan winnen.

U moet een beetje geluk hebben dat u iedere keer in de juiste groep zit. Maar het is wel zo, de personen die binnen hun team telkens opnieuw zorgen voor de beste samenwerking en spirit, eindigen meestal het hoogst. Met jokers, coaches en een podium.

In een ontspannen sfeer, maar het hoort er allemaal bij. Met weinig blablabla, teambuilding ten top. Kan in combinatie met quadcrossen, adventuretocht of schuttersparcours of onze pullpaintball, paintball met schietlappen wat leuker is dan gewone paintball. Of voor mensen die niet van de streek zijn, in combinatie met de tandem-oorlogsroute waarbij oa de loopgrachten van Bayernwald, de bunkers van de Lettenberg, de pool of Peace en in Ieper, de markt en de “Menenpoort”, bezocht worden.

Ook goed om te weten, ons centrum is gelegen aan de schitterende dikkebusvijver met restaurant “het dikkebusvijverhuis” en vergaderzaal de robuuste “Vaubantoren”.

Niet onbelangrijk: de teambuildingschallenge kan altijd doorgaan omdat we bij slecht weer of in koude wintermaanden veel indoorproeven kunnen geven.


Vraag nu meer info aan over

teambuildingschallenge
Login en vraag sneller informatie aan, zonder telkens uw contactinformatie op te geven.